Complete verhuisservice

Een verhuizing op zich is een behoorlijke klus. U moet van alles regelen voordat de verhuizing in werk gezet kan worden. Het meeste werk gaat meestal zitten in het inpakken van alle losse spullen in dozen. Multiverhuizers biedt u daarom de mogelijkheid om gebruik te maken van een complete verhuisservice. Met de verhuisservice worden al uw eigendommen zorgvuldig ingepakt en verhuisd naar de nieuwe woning.

Zelfs verhuisdozen inpakken wordt geregeld

Om de verhuizing van uw inboedel zo spoedig mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat al uw spullen goed verpakt zijn. Verhuisdozen maken het een stuk gemakkelijker voor de verhuizers om alle nodige spullen mee te nemen. Heeft u geen zin of geen tijd om hier zelf vooraf mee bezig te gaan, dan kunt u gebruik maken van de verhuisservice van Multiverhuizers. Al uw spullen worden met respect behandeld en goed in verhuisdozen gepakt.

Veiligheid voor eigendommen en verhuizers

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Multiverhuizers. Natuurlijk is het van groot belang dat uw spullen veilig en zonder schade worden verhuisd. Denkt u bijvoorbeeld eens aan uw kostbare eigendommen, servies of andere breekbare voorwerpen. Deze worden allemaal met de grote zorgvuldigheid ingepakt zodat ze zonder schade de verhuizing overleven. De veiligheid van de verhuizers is ook zeer belangrijk, want zonder verhuizers kunt u niet verhuizen. Alle verhuizers zijn voorzien van speciale werkkleding en werkschoenen om de veiligheid tijdens de verhuizing optimaal te maken.

Het gemak van de verhuisservice

Multiverhuizers biedt u de verhuisservice aan om in de eerste plaats compleet te ontzorgen. De verhuizers nemen u al het werk uit handen zodat u zich volledig kunt richten op de inrichting van uw nieuwe woning. Dus bent u van plan om te verhuizen en wilt u het liefst zo min mogelijk zelf doen aan de verhuizing? Neem dan contact op met Multiverhuizers en maak gebruik van de complete verhuisservice.