Internationale verhuizing

Een internationale verhuizing is vaak een grote beslissing en brengt in de regel veel organisatie met zich mee. Het regelen van een woning en de juiste papieren nemen al genoeg tijd in beslag, dan wilt u zich het liefst zo min mogelijk met de verhuizing zelf bemoeien. Multiverhuizers staat graag voor u klaar om alle inboedel vanuit Nederland naar uw nieuwe woning in het buitenland te verhuizen. Internationale verhuizingen zijn geen probleem voor onze goed opgeleide en ervaren verhuizers. Aan de hand van uw budget en wensen wordt er een offerte opgesteld, zodat u tegen de beste kosten gebruik kunt maken van de beste service.

Internationale verhuizing in heel Europa

De bestemming is bekend, het papierwerk is geregeld en u heeft een huis gevonden waar u wilt gaan wonen. Nu moet de verhuizing zelf nog geregeld worden. Waar u ook van plan bent om te gaan wonen, binnen Europa staat Multiverhuizers klaar om uw verhuizing te verzorgen. Multiverhuizers is, zoals de naam als prijsgeeft, multi-inzetbaar. Verhuizen, complete verhuisservice waarbij uw eigendommen zorgvuldig worden ingepakt, het verhuizen van complete bedrijven en internationale verhuizingen zijn voor Multiverhuizers geen probleem. Ook uw verhuizing naar het buitenland wordt met alle zorgvuldigheid tot in de puntjes verzorgd. De internationale verhuizers zijn gewend om langer te reizen voor een klus en kunnen zich goed verstaanbaar maken in het buitenland.

Verhuizen buiten Europa

Internationaal verhuizen binnen Europa is niet het enige wat door Multiverhuizers verzorgd kan worden. Als u voornemens heeft om buiten Europa te gaan wonen of zelfs overzee, dan kan Multiverhuizers u hierbij ook van dienst zijn. Multiverhuizers kan uw inboedel in zeecontainers plaatsen en ervoor zorgen dat u op de plaats van bestemming wordt bijgestaan voor uw verhuizing door een lokale partner. Internationaal verhuizen is een grote stap, maar met de diensten van Multiverhuizers wordt verhuizen naar het buitenland een kleine moeite.