Kosten verhuizing

Wat kost een verhuisbedrijf nu eigenlijk? De kosten voor een verhuizing kunnen variƫren. Aan de hand van uw wensen en onze mogelijkheden kunnen we in overleg met u een offerte opstellen om de prijs van de verhuizing te bepalen. De kosten voor een verhuizing bestaan over het algemeen uit voorrijkosten, kosten voor de verhuizers en natuurlijk kosten voor het vervoer met de verhuiswagen. Als u gebruik maakt van de verhuisservice dan zijn daar aparte kosten aan verbonden.

Snel verhuizen tegen een goed tarief

U wilt natuurlijk zo goed mogelijk verhuisd worden, maar omdat er al veel kosten bij een verhuizing komen kijken, wilt u het liefst zo goedkoop mogelijk verhuisd worden. Multiverhuizers biedt u verschillende opties als het gaat om uw verhuizing. De afstand van de verhuizing is van invloed op de prijs en daar kan weinig aan veranderd worden. Wat u wel een besparing kan opleveren is het aantal verhuizers dat u wilt inhuren. De verhuizing kan dan iets langer de tijd in beslag nemen maar de professionele verhuizers van Multiverhuizers zetten graag een tandje bij om u te helpen besparen.

Een offerte op maat voor iedere verhuizing

U kiest voor Multiverhuizers en wilt zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. Samen met u gaan we om tafel en bespreken de mogelijkheden om het kostenplaatje voor uw verhuizing zo interessant mogelijk te maken. Maakt u gebruik van de verhuisservice, dan houden we hier natuurlijk ook rekening mee. U krijgt een offerte op maat die het best bij uw wensen en budget past. Zodra u akkoord gaat met het voorstel op de offerte hoeft er alleen nog maar een datum voor de verhuizing zelf te worden besproken. Multiverhuizers zorgt er graag voor dat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe woning.